0623137275 info@htservice.nl

Een industriële hogedrukreiniger huren

Bij HT Service kunt u een robuuste, industriële hogedrukreiniger huren van 200 bar, 350 bar of 500 bar. Een warmwater hogedrukreiniger kunt u per dag huren of zoveel langer als u de machine nodig heeft. Wilt u zeker over een industriële hogedrukreiniger kunnen beschikken tijdens geplande werkzaamheden, dan kunt u een hogedrukreiniger reserveren.

Industriële reinigingsmachines in een gesloten aanhanger

De hogedrukreinigers van HT Service zijn selfsupporting en worden afgeleverd met voldoende brandstof voor een hele werkdag. Door de opstelling van onze professionele reinigingsmachines in een gesloten aanhanger kunt u deze op elke locatie flexibel gebruiken. U kunt direct beginnen met uw schoonmaakwerk: slangen uitrollen en aansluiten, kraan open, dieselmotor starten en u bent aan het werk. De aanhanger is gemakkelijk te verplaatsen, dus hebt u schoonmaakwerk op meerdere locaties, dan is een industriële hogedrukreiniger huren bij HT Service extra efficiënt.

Toebehoren bij een industriële hogedrukreiniger

Huurt u een industriële hogedrukreiniger bij HT Service, dan beschikt u altijd over het juiste toebehoren. Onze hogedrukunits zijn selfsupporting, dat wil zeggen dat u alleen voor een wateraansluiting hoeft te zorgen. In de aanhanger vindt u het bedieningspaneel en twee haspels, de ene met 50 meter HD slang, de andere met 25 meter waterslang. De watertank is groot genoeg om een constante waterdruk te kunnen houden tijdens het werk. Voor het werk op grote hoogte hebben wij hogedrukunits met een speciale drukregelaar die het water in de slang houdt. Bij de complete uitrusting van een professionele hogedrukreiniger van HT Service hoort ook een hogedrukpistool en genoeg brandstof om de hogedrukunit een dag lang probleemloos te laten werken. Om diefstal van de aanhanger met onze professionele hogedrukreinigers te voorkomen leveren wij deze af met een disselslot.

SIR-keuring en onderhoud

Van de hogedrukreinigers met een SIR-keuring, vindt u het keuringsrapport in de documentkoker in de aanhanger. Wij letten er op dat de SIR-keuring niet verloopt zolang u de hogedrukunit in gebruik heeft, dan kunt u steeds onbezorgd uw werk doen. Daarnaast zorgen wij in overleg met onze klanten voor het tijdig onderhoud van onze hogedrukreinigers die langere tijd op locatie zijn, zodat ze altijd tiptop functioneren.

Transportservice

Heeft u even geen mogelijkheid om de hogedrukreiniger op de juiste plaats te krijgen, maak dan gebruik van onze transportservice en laat HT Service ook het transport verzorgen.

Extra te huur:

  • HD slang per 50 meter
  • waterslang euro
  • waterslangverloop
  • lans met rotomax vuilfrees
  • extra lange lansen
  • vloerreiniger