0623137275 info@htservice.nl

Een industriële hogedrukreiniger kopen

Gaat u binnenkort een professionele hogedrukreiniger kopen, laat u dan door HT Service adviseren. Als specialist weten wij welke industriële hogedrukreiniger het beste bij uw werkzaamheden past. Wij geven u een eerlijk advies en houden rekening met de eisen die aan industriële reinigingsapparatuur worden gesteld op het gebied van prestaties, gemak én veiligheid. Zo bent u in staat om met de machine die u aanschaft de beste resultaten te behalen.

Industriële hogedrukreiniger van 200 tot 500 bar kopen

HT Service levert warmwater hogedrukreinigers met een bereik van 200 tot 500 bar, ingebouwd in een gesloten aanhanger. De apparatuur is in de aanhanger optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden en blijft daardoor beter in conditie. De aanhanger verplaatst u gemakkelijk naar een andere locatie, zodat u steeds flexibel kunt reageren op wijzigingen in de planning, op aanvragen van klanten of op calamiteiten.

Maximale bedrijfszekerheid

Een industriële hogedrukreiniger kopen is een investering waarvan u profijt verwacht. Wij streven daarom naar maximale bedrijfszekerheid van onze hogedrukreinigers. Dus zijn onze installaties eenvoudig waar het kan en elektronisch waar het nodig is, zodat ze onder zware omstandigheden bedrijfszeker blijven functioneren. Bovendien vermindert de eenvoudige en overzichtelijke bediening de kans op menselijke fouten.

Accessoires

Naast complete hogedrukunits levert HT Service ook alle accessoires voor bijzondere toepassingen zoals extra lange of extra korte lansen, hogedrukpistolen, hogedrukslangen, vloerreinigers etc. Zo komen wij in overleg met onze klanten altijd tot de juiste combinatie voor het werk dat gedaan moet worden. U zou dat maatwerk kunnen noemen; wij vinden dat normaal.

Verschillende toepassingen

Bedrijven die een professionele hogedrukreiniger kopen, gebruiken die voor de meest verschillende toepassingen. Onze hogedrukunits vinden we in de chemische industrie, de petrochemie, bij tankcleaners en andere schoonmaakbedrijven, in de scheepsbouw en het scheepsonderhoud, in de offshore-industrie en andere maritieme sectoren. Daar doen ze het vuile werk zoals het reinigen van reactors, warmtewisselaars, leidingen, scheepsruimen, tanks, gevels en bouwprojecten. HT Service hogedrukreinigers pakken hardnekkig vuil snel en effectief aan en zijn bedrijfszeker. Ziet u de voordelen van het werken met onze industriële hogedrukreinigers, neem dan contact met ons op.

Extra te koop:

  • HD slang per 50 meter
  • waterslang euro
  • waterslangverloop
  • lans met rotomax vuilfrees
  • extra lange lansen
  • vloerreiniger