0623137275 info@htservice.nl

Reparatie en onderhoud van industriële hogedrukreinigers

Als specialist voor de verhuur van industriële hogedrukreinigers doet HT Service reparatie en onderhoud van professionele hogedrukreinigers van 200 tot 500 bar. Wij zorgen dat alle apparatuur na reparatie of onderhoudsbeurt weer aan de veiligheidseisen voldoet en tiptop in orde is.

Onderhoud is noodzaak

Goed onderhoud en tijdige reparaties zijn absoluut noodzakelijk voor het veilig en bedrijfszeker functioneren van uw installatie. Bovendien wilt u niet riskeren dat uw SIR-certificaat verloopt door wat kleine mankementen aan de hogedrukunit of het toebehoren van de hogedrukreiniger.

Eigen werkplaats

HT Service verzorgt reparatie en onderhoud van industriële hogedrukreinigers zowel in de eigen werkplaats als bij u op locatie. Alle benodigde onderdelen en toebehoren die vervangen moeten worden, hebben wij altijd in voldoende mate in voorraad.

Jarenlange ervaring

HT Service is uw betrouwbare partner voor reparatie en onderhoud van uw industriële hogedrukreinigers. Onze jarenlange ervaring met het onderhoud van installaties die onder de zwaarste omstandigheden perfect moeten werken, verzekert u van de vakkundige reparatie en onderhoud van professionele hogedrukreinigers die u aan ons toevertrouwt

Transportservice

Heeft u even geen mogelijkheid om de hogedrukreiniger op de juiste plaats te krijgen, maak dan gebruik van onze transportservice en laat HT Service ook het transport verzorgen.